Despre Clasa Pregătitoare la Școala Liberă Waldorf Sophia

Începutul drumului școlar este un moment important în viața copiilor, iar clasa pregătitoare reprezintă un pas mare pe această cale plină de descoperiri și aventuri. În ciuda aparențelor, trecerea de la grădiniță la școală aduce cu sine provocări semnificative și oportunități de învățare la tot pasul. La Școala Liberă Waldorf Sophia, înțelegem că această etapă marchează începutul unei călătorii educaționale captivante și suntem aici pentru a ghida copiii în explorarea noului univers al cunoașterii.

Clasa pregătitoare este locul unde cei mici încep să deschidă ușile cunoașterii. Aici, învață primele litere și numere, pășesc timid în universul cuvintelor și descoperă tainele numerelor. Fiecare lecție este o călătorie plină de curaj, iar copiii învață că pas cu pas și literă cu literă, construiesc drumul către propria lor carte a cunoașterii.

Pe acest drum, copiii nu sunt singuri. Dascălii lor devin călăuzitori în această aventură, oferindu-le sprijinul și îndrumarea necesare pentru a înțelege lumea din jur. Colegii devin parteneri de joacă și de învățare, iar în spatele lor, mereu prezenți, se află părinții, sprijinindu-i și încurajându-i în fiecare pas.

 

Clasa pregătitoare nu este doar despre învățare, este mai mult decât atât. Copiii învață să facă față provocărilor, să își dezvolte curajul și să înfrunte necunoscutul. Lecția lor cea mai importantă este că viața se scrie pas cu pas, cu litera și cuvântul, iar fiecare experiență contribuie la povestea lor unică.

La Școala Liberă Waldorf Sophia, ne propunem să oferim copiilor un mediu sigur și stimulant, unde fiecare pas învățat este sărbătorit, iar fiecare dificultate devine o oportunitate de creștere. Dascălii noștri sunt dedicați îndrumării copiilor în această etapă crucială, oferindu-le nu doar cunoștințe, ci și încredere în propria lor capacitate de a învăța și de a se dezvolta.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre Școala Liberă Waldorf Sophia și despre modul în care pregătim copiii pentru clasa pregătitoare, vă invităm să participați la procesul nostru de preînscriere. Părinții care doresc să ne cunoască mai bine pot completa un formular de înscriere. Este o oportunitate perfectă pentru a descoperi atmosfera școlii noastre și pentru a începe împreună această călătorie educațională.

La Școala Liberă Waldorf Sophia, fiecare copil este o poveste în devenire, iar clasa pregătitoare este primul capitol al acestei cărți minunate a cunoașterii. Suntem entuziasmați să împărtășim această experiență cu voi și să contribuim la construirea unui fundament solid pentru viitorul fiecărui mic explorator.

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.