Descoperă Magia Bazarului de Crăciun Waldorf Sophia!

Decembrie… o luna care așterne peste școlile și grădinițele Waldorf multe emoții și activități. Evenimentele speciale, precum Bazarul de Crăciun, au un rol esențial în a apropia oamenii de școală, oferindu-le oportunitatea de a experimenta activitățile desfășurate și valorile profund promovate.

La Școala Liberă Waldorf Sophia Brașov, Bazarul nu este doar o ocazie de cumpărături, ci și un prilej de a celebra creativitatea, comunitatea și spiritul sărbătorilor.
Cu câteva săptămâni înainte de bazar, școala devine un cuib de activitate. Șezătorile, așa cum le știm din povești, se desfășoară aici ca o oglindă a trecutului. Părinții și profesorii se adună, creând și socializând, amintindu-ne de vremurile când femeile se strângeau la început de iarnă pentru a lucra împreună. În școlile Waldorf, aceste momente sunt mai mult decât activități, sunt o oază de socializare și creație.

Apoi, ziua Bazarului sosește, aducând cu ea un val de entuziasm. Copiii, părinții și profesorii se strâng într-un carusel de creație, îmbinând rolurile de creatori și negustori. În sala de mese se simte mirosul tentant al bunătăților pregătite cu drag de comunitate. Un ceai cald, o felie de prăjitură și atmosfera plină de bucurie sunt doar câteva dintre ingredientele care fac ziua specială. Cântecele de Crăciun răsună prin coridoare, creând o simfonie a bucuriei și unității. Vocea copiilor se îmbină cu cea a părinților într-o armonie minunată, aducând un plus de căldură și emoție fiecărui moment. 

În inima bazarului se află standurile pregătite cu grijă de către copii și profesori. Aici poți găsi cadouri unice, create manual, cu iubire și dedicare. Fiecare obiect este încărcat cu sens și emoție, depășind ideea de simplă achiziție comercială. Este o călătorie în lumea sensurilor și a dăruirii din suflet.


Te invităm să pășești în universul Bazarului de Crăciun Waldorf Sophia Miercuri, 6 decembrie de la ora 15:30 pe Str. Păltiniș Nr.6. Descoperă magia, bucură-te de creații pline de sens, simte emoția fiecărui moment și lasă-te purtat de armoniile îmbietoare ale colindelor. Este mai mult decât un bazar, este o experiență autentică de Crăciun.

 

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.