11 Aprilie 2024: Lansarea noului album al pianistului și compozitorului Bogdan Ota: Chronos – The Master of Time

Suntem încântați să anunțăm că Școala Liberă Waldorf Sophia se află printre organizatorii unui eveniment artistic de excepție: lansarea noului album al pianistului și compozitorului Bogdan Ota, intitulat “Chronos – The Master of Time”.

Este o onoare pentru noi să sprijinim și să facem parte dintr-un astfel de moment cultural, mai ales când este vorba despre un artist de talia lui Bogdan Ota, care s-a alăturat comunității noastre la începutul acestui an școlar ca părinte, profesor, dar și ca un om valoros.

Bogdan Ota este un nume bine cunoscut în industria muzicală, având o evoluție spectaculoasă atât la nivel național, cât și internațional. Cu vânzări de peste 30.000 de albume și concerte în Europa, Australia și Statele Unite ale Americii, Bogdan continuă să impresioneze publicul și criticii deopotrivă.

Artistul a lansat al treilea său album, „BLISS”, în Las Vegas, printr-un concert excepțional la Hilton Lake Las Vegas alături de Henderson Symphonic Orchestra. Evenimentul a atras un public numeros, inclusiv vedete internaționale precum Celine Dion, care a fost prezentă în sală pentru a-l asculta pe Bogdan. Prezența sa nu a trecut neobservată, artistul bucurându-se de aprecierea unor personalități marcante, printre care se numără fostul primar al New Yorkului, Rudy Giuliani, și proprietarii celui mai mare lanț de cazinouri din lume, dr. Miriam și Sheldon Adelson.

Bogdan Ota nu este străin nici de aparițiile în mass-media, fiind prezent pe prima pagină a revistelor VIP și Luxury Las Vegas Magazine și nominalizat Personalitatea Anului 2013 în domeniul artei de către Academia Europeană Hubners Who is Who.

După opt ani de succese muzicale în Statele Unite, Bogdan s-a întors în România pentru a lansa al patrulea său album, “Chronos – The Master of Time”. Evenimentul de lansare va avea loc pe 11 aprilie 2024, la ora 18:30, la Hotel Kronwell în Brașov, promițând o experiență inedită pentru spectatori. Acesta va combina muzica, proiecții video și jocuri de lumini în stilul grandios al producțiilor de pe scenele din Las Vegas.

Concertul de lansare este conceput ca un eveniment de gală, oferind publicului ocazia de a se bucura de momente speciale.

Biletele pentru acest eveniment unic sunt disponibile pe rețeaua iabilet.ro. Vă încurajăm să vă asigurați locul la acest spectacol memorabil și să sprijiniți astfel comunitatea și talentul incontestabil al lui Bogdan Ota.

Vă așteptăm cu drag!

Bilete concert aici

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.